Trajna šminka, permanent makeup ili mikropigmentacija je kozmetičko tetoviranje gde se pigment - boja implantira medicinski odobrenim postupkom ispod gornjeg sloja kože - epiderma u dermalni sloj kože na oko 0,5mm dubine. Kolor teorija je metoda koja uzima u obzir boju i toplinu boje vašeg tena kako bi se odredila boja koja se nanosi. Trajnom šminkom ističemo prirodan izgled, a za glamurozan izgled uvek možete dodati klasičnu šminku.

   OBRVE imaju važnu ulogu utisku koje lice odaje. U slučaju da su vam retke, ili da ih uopšte nemate ili niste zadovoljni njihovim oblikom, mi vam pre tretmana pružamo savet kako bi došli do optimalnog estetskog rešenja za vaš slučaj.

 

   Tretman

Tretman traje 2 sata i obuhvata estetsku konsultaciju oblika, određivanje adekvatne boje, po potrebi lokalna površinska anestezija, tretman i na kraju uputstvo o održavanju i nezi. Procedura može da bude uspešno obavljena u jednom, ali trajna šminka često zahteva još jedan tretman posle 3 - 4 nedelje, gde proveravamo kako je koža primila boju i da li je potrebno redefinisanje nekih tačaka ili korekcija jačine ili nijanse boje. Boje za trajnu šminku su specijalni, prirodni, medicinski odobreni, uglavnom neorganskog porekla, ne reaktivni i prema podacima, sa minimalnim rizikom od alergijske reakcije. Boja vremenom u koži ne migrira i ne menja se, ona jednostavno bledi. Potreba  za obnavljanjem boje zavisi od više faktora i recimo da je potreba za njom od 2 do 5 godina. Za duže očuvanje potrebno je lice štititi od sunca koji je najveći uzročnik da boja bledi i to kremama sa min SPF 15, u zavisnosti od vaše kože.

Trajna šminka usana omogućava da imate savršene usne. Pune i senzualne usne danas su imperativ lepote, a njih možete posedovati i bez plastičnih operacija. Da bi moglo da se odredi koji metod je potreban za Vaša usta, pre nego što se obavi permanentni make up, neophodno je da se vidite sa majstorom, kako bi odredio idealan oblik i boju za nov izgled Vaših usana, a u skladu sa Vašim željama.

 

Zašto da se opredelite za trajni make up koji obavlja tattoo majstor, a ne neki od salona lepote? Zato što se majstor za tetoviranje svakodnevno bavi iscrtavanjem kontura na koži, te je njegova ruka precizna i sigurna. On ima osećaj do koje dubine treba da implantira boju, a kao umetnik, ume da iscrta i osenči Vaše usne ili obrve do savršenstva. Zato možete imati puno poverenje kada sednete u njegovu stolicu.

Očekujte da posle tretmana zablistate, ali da niko ne prepozna da je nešto rađeno na Vašem licu. Ostvarite savršen sklad crta lica, ne menjajući pritom suštinu svoje jedinstvene lepote i individualnosti.

 

Permanent Makeup

This is a logo for American Way Tattoo

Copyright Tattoo American Way 2015 .  All rights reserved. Website by Anon.

Follow us on Facebook